| @ventures | EAA | Nyhedsbrev | Kontakt |
Om eVidenCenter     Ydelser     Udgivelser     Projekter     Nyheder     Blog     
Om eVidenCenter > Hvad er eVidenCenter? > eVidenCenters arbejde

eVidenCenters arbejde

Det Nationale Videncenter for e-læring forsøger konstant at være trendsættende inden for e-læring og at dele ud af sin ekspertise på området. Derfor er eVidenCenter garant for en høj grad af nytænkning og innovation i dets programmer og projekter, ligesom det er vigtigt for eVidenCenter løbende at kontrollere kvaliteten af dets produkter. eVidenCenter lægger stor vægt på at samarbejde og videndele med andre aktører, og har gennem dets samarbejde med andre aktører opnået en høj grad af troværdighed.

Denne tiltro til eVidenCenters arbejde er ikke en selvfølgelighed, og vi arbejder hele tiden hen imod, at blive bedre til det vi gør. Vi er derfor altid interesserede i at høre, hvad samarbejdspartnere og andre interessenter har at sige om vores produkter.

eVidenCenters formål er at realisere visionen om livslang læring gennem større produktivitet, øget fleksibilitet og højere kvalitet ved anvendelse af e-læring i uddannelsessystemet.
Videncenterets kernekompetencer er pædagogisk innovation med e-læring, og fokus er e-læring i pædagogisk og didaktisk praksis.
eVidencenter - c/o Aarhus Business College, Sønderhøj 9, 8260 Viby J, tlf 89363333 info@ventures.dk