| @ventures | EAA | Nyhedsbrev | Kontakt |
Om eVidenCenter     Ydelser     Udgivelser     Projekter     Nyheder     Blog     
Om eVidenCenter > Hvad er eVidenCenter? > Partnere

Partnere

Aarhus Business College - @ventures, Kompetencecenter for e-læring
Aarhuse Business College er en selvejende uddannelsesinstitution, der udbyder uddannelser til unge og voksne inden for handel og administration, spændende fra grundlæggende erhvervsuddannelser til kurser inden for markedsføring, edb, ledelse og sprog. Over 1.000 unge bliver hvert år færdige med en erhvervsuddannelse eller en handelsgymnasial uddannelse fra Aarhus Business College – og omkring 2.000 gennemfører kurser eller efteruddannelse.

@ventures er et kompetencecenter for e-læring på Aarhus Business College. @ventures drives som en selvstændig virksomhed. @ventures'' kernekompetence er pædagogisk innovation og kompetenceudvikling med e-læring. @ventures’ mission er at omsætte teori inden for e-læringsområdet til praksis med henblik på at skabe elektronisk støttet læring af højeste kvalitet hos samarbejdspartnerne.
 @ventures blev i 2006 kåret som Danmarks mest innovative blandt mindre virksomheder i Innovation Cup. Samme år blev @ventures udpeget som hjemsted for eVidenCenter, Det Nationale Videncenter for e-læring.


Erhvervsakademi Aarhus
Erhvervsakademi Aarhus blev etableret 1. januar 2009. 

Grundstammen i akademiets uddannelsestilbud er de videregående uddannelser, der tidligere blev udbudt af Jordbrugets UddannelsesCenter, Århus Købmandsskole og Aarhus tekniske Skole. Derudover tilbyder Erhvervsakademi Århus en række nye uddannelser.

Ved etableringen 1. januar 2009 har akademiet 2.500 fuldtidsstuderende og 1.000 erhvervsaktive deltidsstuderende.

eVidencenter - c/o Aarhus Business College, Sønderhøj 9, 8260 Viby J, tlf 89363333 info@ventures.dk